logo
Hem chevron_right Support chevron_right
Guider

Hur hämtar jag ut API Nycklar för Nets Checkout? expand_more

Vi behöver veta vilka nycklar som sammanlänkar ditt företag med Nets Checkout Betallösningar. Använd guiden i länken för att enkelt få fram informationen

Klicka här för att öppna guiden

Konfiguration handscanner expand_more

Genom att scanna QR-koden med din handscanner från oss sätts automatiska inställningar för att önskad funktion ska finnas i våra tjänster. Tänk på att en handscanner ansluten med Bluetooth inte reagerar lika snabbt som en USB-ansluten handscanner. Vi använder enbart Zebra DS2278.

Visa QR-koden (Visar både automatiska inställningar & möjlighet att ansluta med Bluetooth samt en återställningskod)

Rutin för öppning & stängning av kassa expand_more

Här finner du en bra rutin för att öppna & stänga kassan. Skriv gärna ut och sätt upp vid varje kassa.

Klicka här

Ansluta betalterminal till Wifi-nätverk expand_more
Ansluta kvittoskrivaren mot din enhet och Wifi-nätverk expand_more
Registrera Kontrollenhet & Kassaregister hos Skatteverket expand_more

För att kassan ska gå att använda behöver du registrera en kontrollenhet och/eller ett kassaregister. Följ vår steg-för-steg guide nedan

Klicka här för att öppna guiden