logo
Hem chevron_right Support chevron_right
Guider

Ansluta betalterminal till Wifi-nätverk expand_more
Ansluta kvittoskrivaren mot din enhet och Wifi-nätverk expand_more
Registrera Kontrollenhet & Kassaregister hos Skatteverket expand_more

För att kassan ska gå att använda behöver du registrera en kontrollenhet och/eller ett kassaregister. Följ vår steg-för-steg guide nedan

Klicka här för att öppna guiden

Hur hämtar jag ut API Nycklar för Nets Checkout? expand_more

Vi behöver veta vilka nycklar som sammanlänkar ditt företag med Nets Checkout Betallösningar. Använd guiden i länken för att enkelt få fram informationen

Klicka här för att öppna guiden