logo
Hem chevron_right Webbshop

Webbshop

För oss är det avgörande att du har kontroll över din webbplats. Därför är vår webbshop en plugin som enkelt integreras och administreras direkt från backoffice. Det är en sömlös lösning som säkerställer att du har full kontroll samtidigt som kundens upplevelse förblir enkel och smidig.
storefront

Webbshop

Kundupplevelsen är viktig
Från webbshopen kan både enkla och bokningsbara artiklar köpas. Det går dessutom att använda rabattkoder och både köpa och lösa in presentkort. Om kunden klickar in på en bokningsbar artikel så visas en funktionell kalender som visar tillgängligheten. Webbshopen har även utökat språkalternativ till engelska för internationella kunder.

Vi erbjuder ett brett utbud av betalsätt som Swish, Kort, Faktura, Delbetalning, Apple pay, Trustly och Paypal.
power

Plug-in

Inget krångel
Eftersom webbshopen integreras på din befintliga hemsida gör vi heller inte anspråk på innehållet. Webbshopen aktiveras genom ett knappstryck och kundens upplevelse blir att den stannar kvar på din hemsida.

Du bestämmer själv om den ska bäddas in i din befintliga hemsida eller komma fram som en pop-up. Vi har vårt eget plug-in till WordPress. Använder du med exempelvis WIX eller någon annan tjänst som bygger hemsidor finns ofta stöd för en Iframe.
receipt_long

Bokföring

Enkel bokföring mot Fortnox
Automatisera din försäljning från webbshopen. Contrl skickar automatiskt över omsättningen som verifikat varje natt. På så sätt säkerställer Contrl en sömnlös integration. Vi erbjuder även möjligheten att hantera förskottsbetalningar om du säljer tjänster eller aktiviteter som sker senare än köptillfället.

Med en rad olika betlsätt som Kort, Swish, faktura, Apple Pay gör Contrl köpupplevelsen enkel för dina kunder. Contrl bokför även transaktionskostnaderna från respektive betalsätt mot ett bokföringsverifikat. På så sätt får Fortnox både information om kostnader och intäkter från Webbshopen.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.