logo
Hem chevron_right Backoffice

Backoffice

Hjärtat i Contrl och den som visar vägen framåt. Ta kontroll över administrationen från ett enda verktyg. Härifrån styr du med fast grepp övriga delar i Contrl så som kassa och webbshop.
face

Kunder

Enkel hantering
Upptäck fördelarna med Contrl`s backoffice där du smidigt kan skapa kunder av olika typer, såsom privatpersoner, företag, skolor och föreningar. Genom vår integration med Bolagsverket får du snabb åtkomst till korrekt och aktuell information, vilket gör det enkelt att hantera dina kundrelationer. Med vårt effektiva verktyg kan du snabbt och noggrant organisera och hantera din kunddatabas på ett professionellt sätt. Även försäljning som sker i webbshopen sparas ned som en kund. Detta för att du ska få ett komplett kundregister att jobba proaktivt med.
point_of_sale

Försäljning

Överblicka all din försäljning från ett och samma ställe
I backoffice sammanställs försäljningsdata från olika delar av Contrl, inklusive kassan, webbshop och manuellt skapade beställningar. Detta innefattar försäljning för aktiviteter, order av artiklar och möjligheten att skapa egna order. Du kan enkelt spåra betalningsstatus och fakturanummer för varje order. En praktisk funktion är möjligheten att skicka ordern till kassan för betalning på plats, vilket ger en smidig och sömlös hantering av försäljningen.
apparel

Artiklar

Skapa och redigera din artiklar i backoffice
Det finns två varianter av artiklar i Contrl: enkla och bokningsbara. En enkel artikel är typiskt något som säljs direkt i kassan, medan en bokningsbar artikel är något som kunden bokar via webbplatsen eller kontaktar dig direkt för att boka. För bokningsbara artiklar har du flera inställningsmöjligheter. Du kan exempelvis ange öppettider för olika dagar, starttider, varaktighet och planera evenemang över en längre tid. I schemat kan du också inkludera resurser, såsom utrustning som behövs för aktiviteten. Vi erbjuder också möjligheten att skapa olika prisnivåer för samma resurs, vilket ger flexibilitet och anpassning för olika behov. Dessutom kan du hantera merförsäljningsartiklar för att optimera din försäljning ytterligare.

En annan finess är att enkla artiklar har stöd för flera momssatser. Det innebär att vi kan ändra momsats och ändå behålla samma grundartikel. Det ger dig möjlighet att reducera skattesatsen utan att behöva använda flera artiklar där endast momssatsen skiljer sig åt. Det ger dig ökad flexibilitet och effektivitet i hanteringen av momsrelaterade frågor.
calendar_today

Kalender

Missa inte detaljerna och uppmärksamma kunden
Kanske det viktigaste verktyget i Contrl för att få koll på vad som händer idag, nästa vecka och månad. Kalendern visar vilka bokningar som finns i Contrl och när dom ska ske. Du får en snabb överblick om bokningen kräver personal. Härifrån öppnas och stängs tider som kan komma med kort framförhållning och behöver hanteras skyndsamt. En annan funktion är att här visas publika tider för att snabbt ge kunden information om vad som går att boka.
inventory_2

Lager

Varje krona räknas
Låt Contrl ta hand om ditt lager från inleverans till försäljning. Du kan enkelt sköta inventeringar och hålla koll på ditt lagersaldo i backoffice. I backoffice kan du även söka fram transaktionshistorik, lagersaldo och exportera lagervärdesrapporter. För inköp i olika valutor erbjuder vi en praktisk valutaomvandlare vid inleverans. En annan finess är att lagersaldo och marginal visas även i vår kassa

Varje såld vara registreras och kostnaden minskas både i Contrl och Fortnox genom ett bokföringsverifikat som sänker varulagret. Dina leverantörsfakturor bokförs mot kostnadskonto i Fortnox.

Med en handscanner från Contrl räknar du snabbt av lagret, även du har artiklar på flera olika ställen i butiken. Med ”hylla för hylla” principen hjälper Contrl dig att på kortast tid genomföra en inventering.
id_card

Marknad

Ta varje tillfälle i akt
När en bokning uppstår är det bara personen som genomför bokningen som delar sin kontaktinformation. Genom att skapa olika formulär finns det möjlighet att samla in mer information från sällskapet som besöker er. Ett exempel är en närvaroanmälan innan en aktivitet startar. Hela gruppen kan skanna QR-koden och fylla i sina uppgifter till er.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.