logo
Hem chevron_right Backoffice

Backoffice

Hjärtat i Contrl och den som visar vägen framåt. Ta kontroll över administrationen från ett enda verktyg. Härifrån styr du med fast grepp övriga delar i Contrl så som kassa och webbshop.
layers

Försäljning

Överblicka all din försäljning från ett och samma ställe
Under försäljning i backoffice summeras försäljning som kommer från olika delar av Contrl, som kassa, webbshop eller om du skapar egen försäljning. En order som manuellt skapas i backoffice kan vara ett företag som vill boka en aktivitet eller en gruppbokning från ett större sällskap. Du kan genom vår betallänk ta betalt i förväg och skicka ut bokningsbekräftelse. I kopplingen till Fortnox kan du från order skicka, kreditera eller makulera fakturan till Fortnox. Du kan även se om fakturan är betald och vilket fakturanummer den har. En annan finess är att du kan skicka ordern till kassan ifall kunden vill betala på plats.
apparel

Artiklar

Skapa och redigera din artiklar i backoffice
Det finns två varianter av artiklar, en enkel eller en bokningsbar. Den enkla artikeln är något som exempelvis säljs i kassan. En bokningsbar artikel är någon som kunden bokar via en webbsida eller kontaktar er direkt för att boka. En bokningsbar artikel har flera olika möjligheter till inställningar. Ett exempel är möjligheten att bestämma öppettider på olika dagar, starttider, varaktighet och att kunna schemalägga en längre period. I schemat kan även resurser förekomma. En resurs kan vara en utrustning som ska bokas när kunden genomför sin aktivitet. Vi har även möjlighet att skapa olika prisnivåer under samma resurs.
calendar_today

Kalender

Missa inte detaljerna och uppmärksamma kunden
Kanske det viktigaste verktyget i Contrl för att få koll på vad som händer idag, nästa vecka och månad. Kalendern visar vilka bokningar som finns i Contrl och när dom ska ske. Du får en snabb överblick om bokningen kräver personal. Härifrån öppnas och stängs tider som kan komma med kort framförhållning och behöver hanteras skyndsamt. En annan funktion är att här visas publika tider för att snabbt ge kunden information om vad som går att boka.
show_chart

Insikter

Ta kontroll över gas och bromspedalen
Vi samlar in och ger dig insikter från de olika delarna i Contrl. Det kan exempelvis handla om att få en förståelse för hur hög personalkostnad du har under en period i förhållande till vad som finns bokat. Det ger dig större möjlighet att ta kloka beslut och kontroll över gas och broms när det behövs som mest.
layers

Lager

Varje krona räknas
Låt Contrl hålla koll på ditt lager. Hantera inleverans, inventeringar och lagersaldo. I kopplingen till Fortnox ser vi till att det du har köpt stämmer överens med informationen i Contrl. När en vara blir såld sparas kostnaden och värdet minskas i Contrl och i Fortnox. I kassan ser du saldo och vilken marginal du har på varan. Du har alltid koll på din varukostnad.
image

Marknad

Ta varje tillfälle i akt
När en bokning uppstår är det bara personen som genomför bokningen som delar sin kontaktinformation. Genom att skapa olika formulär finns det möjlighet att samla in mer information från sällskapet som besöker er. Ett exempel är en närvaroanmälan innan en aktivitet startar. Hela gruppen kan skanna QR-koden och fylla i sina uppgifter till er.

Är du intresserad?

Låt oss visa mera och boka en demo

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.