logo
Hem chevron_right Kassa

Kassa

Kassan är en molnbaserad lösning som kan användas på olika enheter såsom datorer och surfplattor. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att hantera försäljningen var som helst och när som helst.
account_balance_wallet

Betalsätt

Köpupplevelsen i fokus
Upptäck vår molnbaserade kassa som erbjuder en smidig och effektiv hantering av olika betalsätt. Med vår kassa kan du enkelt acceptera betalningar via Kort, Swish, Presentkort och Tillgodokvitton. Genom vårt samarbete med Nets kan vi säkerställa smidiga kortbetalningar genom en integrerad lösning för att göra transaktioner enklare och säkrare.

Förutom traditionella betalningsmetoder kan vi också erbjuda delbetalning med faktura från Klarna genom våra betalterminaler. Detta ger dina kunder flexibilitet och valmöjligheter vid betalningar i din butik. Vi vet att flera möjligheter till betalning ökar chansen att kunden fullföljer sitt köp.
manufacturing

Integration

Contrl sköter jobbet åt dig
Integrationen mellan kassan och betalterminalen sker helt automatiskt, vilket eliminerar risken för att beloppen inte stämmer överens. Med denna automatiserade process kan du vara trygg med att varje transaktion registreras korrekt och smidigt.

Upptäck den sömlösa integrationen mellan Contrl och Fortnox, som varje natt automatiskt skickar din försäljning till Fortnox med ett bokföringsverifikat. Med denna funktion kan du enkelt hantera och bokföra din försäljning utan manuellt arbete, vilket sparar tid och minskar risken för fel. Oavsett om du driver en liten eller stor verksamhet ger vår integration med Fortnox dig en smidig och effektiv lösning för din bokföring och redovisning.

Vårt molnbaserade kassaregister tar bort behovet av en fysisk skattedosa. Med Contrl får du tillgång till vårt eget tillverkardeklarerade kassaregister registrerat hos Skatteverket, vilket garanterar en smidig och säker hantering av dina försäljningstransaktioner.
shopping_bag

Order från Backoffice

Kommunikation med andra delar i Contrl
Kassan är en viktig pusselbit i Contrl. Likväl som resterande delar, men i kassan finns möjligheter som gör den unik. Låt oss säga att du skapat en order i backoffice som ska betalas på plats av kunden. I kassan kan ordern hämtas fram och på plats betalas utav kunden. Lägg till eller dra bort artiklar och vid dagen slut slutförs ordern och återgår till backoffice för fakturering. Med denna sömnlösa hantering kan du både ta betalt för order som i förväg skapas eller hålla den uppdaterad.
apparel

Produkter

Hyr dig fri
Bekymra dig inte över dyra investeringar i kassautrustning. Hos Contrl kan du hyra betalterminaler, kvittoskrivare och scannrar till låga kostnader. Dessutom erbjuder vi tillbehör såsom kvittorullar och snygga hållare för surfplattor för att underlätta din kassaupplevelse. Låt oss ta hand om utrustningen så att du kan fokusera på din verksamhet.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.