logo
Hem chevron_right Kundresa

Upplev tryggheten

Följ med på vår kundresa där vi steg för steg leder dig genom en resa som präglas av trygghet, personlig service och en stark kundfokus. Allt börjar med den första kontakten där vi lyssnar aktivt på dina behov och önskemål för att välja en lösning som passar just dig och ditt företag.

Rundtur

Under denna inledande del ger vi dig en övergripande demo av Contrl's tjänster och hur plattformen fungerar i sin helhet. Vi vill förstå din verksamhet och identifiera vilka delar av Contrl som är mest relevanta för dig.

Uppföljning

Här följer vi upp med en mer detaljerad diskussion kring olika arbetssätt som Contrl erbjuder. Tillsammans med dig eller din redovisningskonsult utforskar vi olika exempel på arbetsflöden för bokföring. Vi presenterar också en prisnivå som är anpassad efter dina behov och önskemål.

Affär

Nu tar vi beslut om de ekonomiska förutsättningarna och sätter ett preliminärt datum för utbildning och leverans. Vi diskuterar också vilka produkter från Contrl som ska levereras, såsom betalterminaler och inlösenavtal, samt andra tillbehör som kan vara relevanta för din verksamhet.

Utbildning

I denna fas genomgår du en grundläggande utbildning i Contrl's olika tjänster. Vi anpassar utbildningen efter dina behov och fokuserar extra på de delar av plattformen som är mest relevanta för dig. Vi planerar även tid för integration och inställningar för bokföring.

Leverans

Nu är det dags att öppna upp Contrl-plattformen för användning. Vi delar ut behörigheter och ger dig tillgång till de tjänster som du behöver, såsom backoffice och kassa. Vår support står till ditt förfogande för alla typer av frågor och funderingar.

Support

Vi erbjuder fri support och har jour för dig som använder vår kassa. Du kan nå oss via telefon, e-post eller via chatt på vår hemsida. Vi finns här för att hjälpa dig när du behöver det, oavsett vilken typ av fråga eller problem du stöter på.
Låg tröskel
Börja enkelt med din egen dator, ingen unik utrustning behövs för att starta
Fri support
Även om våra system är lätta att förstå kan man köra fast ibland
Vi håller dig i handen
Vi hjälper dig att komma igång från start eller med flytthjälp från andra system
Öppet köp
Vi har 30 dagars öppet köp. Låt oss visa runt och du får prova i lugn och ro.

Är du intresserad?

Låt oss visa mera och boka en demo