Vad säger våra kunder?

Sörbybacken

Vi bedriver ett stadsnära aktivitetscenter och i det så arrangerar vi olika event för olika kunder varje dag. Vi har en blandning av fakturakunder i form av företagsgrupper. För privatkunder har vi både onlinebokning och kassa för drop-in eller caféförsäljning.

Med ingen arbetsdag är likt den andra i varken kundtyper, kundvolym eller bemanning i timpersonal så är vi helt beroende av ett system som håller ihop alla delar. Utöver att det är ett system som har allt och att det i sig är det viktiga för oss så är planeringsvyn detaljen som gör Contrl oslagbart för oss. Där sorteras varje dags händelser på klockslag och vi kan med enkelhet få en överblick på veckan som kommer och planera inköp, personal och marknadsföring efter det.

Contrl som kontakt har alltid levererat och vi har alltid fått sjukt snabb support. Samt att vid påpekande av vissa utvecklingsbehov så har vi fått de med också. De har skött det professionellt och mött våra synpunkter väldigt bra.

Maskinförrådets verksamhet består av uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner. I vår butik kan både privatpersoner och företag hyra maskiner och köpa tillbehör. Contrl`s plattform ger oss möjlighet att ta mot bokningar som antingen ska faktureras eller betalas på plats i vår kassa. Vi får en möjlighet att jobba med flera kundgrupper.

En finess som vi gillar är den integrerade terminalen till kassan. Vi har helt tagit bort risken för att ta fel betalt av våra kunder.

Contrl förstår vår verksamhet och är lyhörda på vilka uppdateringar som behövs och ger oss ett professionellt bemötande.

 

 

 

Maskinförrådet

Norra Cykel

Tjena! Axel heter jag och är med och driver cykelbutiken Norra Cykel i centrala Örebro. Vi har en fullutrustad verkstad, säljer och hyr ut cyklar.

Vi använder Contrl för bokningar, kassa och kommer framöver även använda deras webshop. De är snabba att assistera vid frågor och lyssnar när vi kommer med idéer och feedback.

I dagliga driften är det service-bokningar vi använder oss av mest. Med färgkodning av kalender, servicesedlar med ett knapptryck och tydlig översikt är det vår favoritprodukt från Contrl.

Vi bedriver en handelsträdgård i östra Närke med egen odling, butik och café. Ett spännande uppdrag på många sätt!

Vi använder Contrl med tillval kassa. Moduler som är viktiga för oss är lager, tid och planering. Det finns många små bra finesser som bland annat är den integrerade etikettskrivaren. Vi kan själva skapa egen prislappar eller med streckkoder. För oss en rätt viktig detalj så många av våra varor som levereras inte har något märkning alls.

Vi uppskattar helheten för det ger oss möjligheter att komma med input och förslag till förbättring.

Stora Mellösa Handelsträdgård

Hur fungerar det?

Försäljning från kassan bokförs dagligen 

Dagligen skickas försäljning från kassan till bokföringen i Fortnox och skapar verifikat. Automatiskt konteras försäljning mot intäktskonto, momskonto, avräkningskonto och differenskonto som styrs från Contrlpanelen.  

Order från Contrlpanelen blir fakturaunderlag i Fortnox 

Med ett knapptryck skickas samlad information om kunden och försäljningen in till Fortnox. Ordern i Contrlpanelen blir till en kundfaktura i Fortnox redo för att distribueras och bokföras.

Lagerförändring från försäljning direkt till bokföringen 

När försäljning av lagervaror från samtliga delar av Contrlpanelen är slutförd, skickas ett lager och varuförändrings verifikat till Fortnox. Eftersom lager hanteras i Contrlpanelen behöver attestering av leverantörsfakturor endast ske mot konto och inte artiklar 

Är du en fastighetsägare eller fastighetsförvaltare?

VILL DU KUNNA SKAPA, HANTERA OCH FÖLJA UPP ERA ARBETSORDRAR?

AHERO är inget fastighetssystem. Inte alls. Vi ser till att ni får kontroll på vad som händer och sker kring din eller någon annans fastighet genom arbetsorderflöde.

ETT SKALBART OCH MOLNBASERAT SYSTEM SOM GER ANVÄNDAREN UNIKA MÖJLIGHETER.

Projekt Contrl är projekt som utvecklades i samspråk med Mälarvillan – ett företag som tillverkar kundunika hus från ax till limpa. Med behov av kontroll från projektstart vidare till inköp och produktion både i fabrik och på site. Systemet ger möjlighet att i ett tidigt skede ta kontroll av materialinköp, produktionstid och uppföljning av kostnader.